Наші пращури - Слов'яно-Арії знали, що людина складається не лише з фізичного тіла, а й з душевних та духовних енерго-інформаційних тіл.

Людина складається не лише з фізичного тіла, а й із душевних та духовних енерго-інформаційних тіл.

Хорошою ілюстрацією влаштування тіл людини є всім відома іграшка - руська матрьошка, яку придумали наші Предки - руси-українці, але потім, з часом, як і багато наших земель, обрядів звичаїв, тощо, вона стала російською. Матрьошка складається з 9 фігурок, одна в одній,в глибині якох розташована найменша і нерозбірна фігурка. На неї одягнені всі інші - це ядро, основа основ, маленька неподільна частинка.


Перше тіло - це Явне тіло -

тілесне тіло, тіло, те яке ми всі бачимо й можемо до нього доторкнутися. Це головний інструмент нашої душі, воно здійснює функції руху та розмноження. Це тіло формується та визріває до першого року життя.

Для підтримки Явного тіла в порядку людині потрібно правильно харчуватися, відпочивати, дотримуватися гігієни. Їжа має бути екологічно чистою, без хімікатів, а також має бути заряджена позитивною енергією людини, тому готувати треба із задоволенням і в гарному настрої.

Друге тіло - Жар'яче тіло -

оболонка (ефірне тіло), що оточує живе істота. Воно утримує всередині власну енергію людини, зберігає інформацію про тіло і те, що відбувається навколо нього. У західній традиції Жар'яче тіло називається ефірним. Воно, як оболонка у формі кулі, оточує багатошаровим «скафандром» наше Явне Тіло, повністю його повторюючи. Тому його ще називають ефірним двійником людини чи енергетичною матрицею людського тіла. Якщо говорити більш коротко та ясно - це наша імунна система.

У сучасної людини воно у середньому від 3 до 7 метрів. Має вагу близько 5-7 грамів. Вагу має тільки Жаряче Тіло, решта всіх інших тонких тіл надто безплотні. Після смерті людини Жаряче Тіло теж вмирає, але не відразу, а на 3-й день після смерті Явного. Саме цим пояснюється, що часом можна побачити привид покійного - це блукає ефірний двійник.

Жаряче Тіло захищає від негармонійних енергопотоків та блоків.

Найперша справа з відновлення свого Жар'ячого Тіла - це щодня від 40 до 60 хвилин мінімум гуляти природними місцями (ліс, парк, річка, луг) без мобільного телефону та електропроводів. Також важливо зробити спальню без електрики, а в ідеалі будувати свій Родовий Маєток.

Третє тіло - Навне Тіло -

лептонна матриця Явного Тіла (астральне тіло - АВАТАР), це Тіло сновидінь, в якому людина щоночі відправляється в світи Нави (світ мертвих, загробний світ, куди йдуть померлі люди і де живуть наші Предки. Воно є провідником почуттів. Все, що ми відчуваємо, чуємо, відчуваємо, записується саме у ньому.

Якщо фізичне тіло існує життя і процесів на фізичному плані, тобто. у світі Яви, то Навне тіло дозволяє нам взаємодіяти зі світом Нави.

У Навному тілі фіксуються неприємні відчуття, як згустки енергії, які часто призводять до захворювань. Знаючі люди розрізняють у ньому темну частину, пов'язану з пристрастями, руйнівними емоціями та психопатичними станами, і світлу, яка сприяє нашим вищим почуттям, відчуттю радості, любові, подяки та благодаті як такої. Повністю формується у людині до 7 років.

Четверте тіло - Тіло -

Клуб'яче тіло розуму (ментальне тіло). Має форму сріблястої кулі («клубу»), що знаходиться в центрі голови, всередині черепа людини. Воно починає активно структуруватись у 7 років і повністю формується до 12-14 років. Клуб'яче Тіло є інструментом матеріалізації та формування життєвого шляху. Всі наші думки, навіть найнезначніші, використовуючи енергію Клуб'ячого Тіла, виявляються у просторі та матеріалізуються у вигляді необхідних ситуацій.

Це тіло посилюється від споживання яблук, рослинної їжі зі свого району (50 км від місцезнаходження), регулярною лазнею та обливанням холодною водою (холод), а також від регулярного слухання птахів, шуму лісу, моря, вдихання аромату квітучих дерев і трав. Клуб'яче Тіло живить Тиша, Мир і Спокій. Дуже важливо періодично перебувати на самоті.

Жар'яче, Навне і Клуб'яче Тіла розвиваються, ростуть і гинуть саме зі смертю Явного (фізичного) Тіла.

П'яте тіло - Причинне (каузальне тіло) -

енергетична оболонка, яка несе в собі весь кармічний досвід втілення Душі, що виявляється у вигляді характеру, а також за умов життя людини. Ця оболонка завжди з'єднана з душею і виступає «кресленням», яким будується нове тіло. Причинне Тіло - це криниця Душі, скарбниця, в якій зібрано весь досвід нашого життя на Землі, обитель нашої свідомості, носій нашої волі. Воно передає інформацію у такі втілення. воно відповідальне за місце втілення, за прояв уроджених талантів чи хвороб, за втілення у певній сім'ї, з членами якої у Душі були зв'язки у минулих життях

Шосте тіло - Колобне -

тіло інтуїції та духовного розуму (будхічне тіло). Має форму золотистого світлового шару («колоба») і розташовується навколо голови людини (німб святих). Свідомість людини є частиною свідомості Всевишнього. Тому Колобне Тіло зумовлює перебіг подій чи долі людей на тривалий час, змушуючи їх розвиватися відповідно до сформованої системи цінностей.

Усі нижчі тіла вмирають і передають накопичений досвід і знання в Колобне Тіло. Мозок не зберігає жодної інформації, він лише отримує та передає «пакети» команд від тонких тіл до фізичного та здійснює зворотний зв'язок.

Сьоме тіло - Тіло Діви -

це Душа людини. Має форму людського тіла, його розмір - від величини людського тіла до кількох сотень метрів висоти. У цьому тілі перебуває наш Дух, який нерозривно пов'язаний із Душею і є її основою. Він пов'язує нас із загальним Духом Всевишнього. Завдяки йому людина почувається єдиною з усім світобудовою. Його серце наповнюється любов'ю до всього сущого, зітканого в єдиний, всеосяжний живий організм Творця.

Тіло Діви ще і називають вищим кармічним тілом, яке може визначати долю.

Восьме тіло - Тіло Прави -

Світло, Світлове, Духовне тіло Дживи, Тіло Бога, Божественний Вогонь, Дух. Світло Тіло. Утворюється духовним світлом

І, нарешті, дев'яте тіло - Джива (частка Живи) -

індивідуальна частка Споконвічного Світла - Роду Всевишнього, прояв Духа Всевишнього в нас. Є істинним джерелом життя; знаходиться поза часом та простором. Це наш маленький генератор Енергії, який пов'язаний з Вічним Світлом Всесвіту

Джива, Причинне, Колоб'яче, Тіло Діви та Прави становлять єдність -

«Душу-Дух» людини, яка не розпадається після смерті, а переходить у наступні втілення, щоб продовжити свою еволюцію та отримати новий досвід освоєння матерії.

Повернутися назад Опублікована: 02 листопада 2023 р.