Подорожник рослина унікальна,

росте повсюдно і лікує від багатьох захворювань дуже якісно та швидко.


Про лікувальну силу подорожника (лат. Plantago)

знали вже у першому столітті н. е. арабські, перські, грецькі та римські лікарі. Щоб ви знали, подорожник часто застосовується неправильно і не тоді, коли треба. Звичайне загальноприйняте застосування подорожника - накласти цілий лист на поріз - не дасть бажаного результату, щоб добитися кращого ефекту - насипте на рану червоного перцю.

Головне застосування подорожника - це укуси змій, бджіл, і гострі гнійні септичні запалення, флегмони, абсцеси, той самий панарицій хоча б. Отруйний укус чи гнійна флегмона, загроза зараження крові, - і з цим справиться подорожник при правильному застосуванні

Увага! Щоб подорожник вплинув, його листя треба пропустити через міксер або розбити молотком, чи каменем - що є під рукою - щоб сочився зелений сік. І саме цією зеленою кашею обкласти пошкоджену ділянку тіла. Крім цього, треба з'їсти, добре розжовуючи, один або два листки подорожника.

Хто так застосовує подорожник? Споконвіку - північноамериканські індіанці. Смертельний укус гюрзи - коли набряк уже сягає горла - минає за півгодини! Гнійна флегмона, коли офіційна медицина пропонує ампутацію руки, минає за ніч! Укуси бджіл - проходять миттєво!

Єдина і важлива проблема полягає в тому, що свіжий подорожник є лише наприкінкі весни та влітку. Тому цей приголомшливий за ефективністю антибіотик та антидот треба або засушувати з літа, або робити спиртові витяжки. І завжди мати про всяк випадок. Спиртова витяжка може зберігатися вічно. Робиться вона дуже просто: береться трилітрова скляна банка і доверху набивається свіжим чистим порізаним листям рослини. Потім до країв заливається звичайною горілкою. Все. Застосовується, коли є потреба.

З іншого боку, взимку змії не кусають, але якщо хтось, наприклад, порізав пальця чи рубанув сокиркою по ніжці, і рана загнивається і запалюється, то серветка змочується спиртовою настоянкою подорожника і накладається на рану.

Тож використовуйте подорожник правильно!

Повернутися назад Опублікована: 07 листопада 2023 р.